Блог

„ПАРИ НА ВЯТЪРА” ИЛИ РАЗХОД, КОЙТО СЕ ИЗПЛАЩА –

ДОБАВЕНАТА СТОЙНОСТ НА ПРОФЕСИОНАЛНОТО ПОЧИСТВАНЕ

Имате бизнес и се налага да плащате за професионално почистване? В такъв случай, със сигурност сте си задавали въпроса: „Мога ли да спестя този разход  на фирмата?” или „Защо да плащам такава цена?”.

Точно за това, ще говорим в следващите редове.

Независимо дали става въпрос за лични или корпоративни финанси, всичко, за което плащаме, е разход. За 15 години работа в сферата на професионалното почистване и след множество сключени договори, оставаме с впечатлението, че клиентът не може да разбере напълно стойността, която дава почистването и за която плаща. Често в съзнанието му се прокрадва мисълта, че дава „пари на вятъра”.

Стойността на всяко нещо, което купуваме, се определя от ползите, които ни носи !

ЧИСТОТАТА ПРОДАВА.

Всички ние продаваме нещо. Едни продават времето си,  други – стоки или услуги.  Така работи икономиката – по-успешен е този,  който продава повече.

Статистиката сочи, че 70% от решението за покупка, което клиентите взимат, е следствие на първото впечатление, което получават.

Лицето на Вашия бизнес е сградата, в която той се помещава. Чистата и поддържана сграда създава добро впечатление, създава доверие и съответно помага да увеличите Вашите продажби.

ЧИСТОТАТА УВЕЛИЧАВА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА.

Представете си колко е приятно да влезете в офиса си и да седнете на бюро, което е чисто, организирано и подредено – очаква Ви един продуктивен ден.

Околната среда влияе изключително много на психологическото състояние на човека.  Доказано е, че мръсните, мрачни и запрашени помещения, потискат и депресират служителите, в резултат на което спада коефициентът им на полезно действие.

Всички искаме работно пространство, което работи за нас, а не срещу нас. Професионалното почистване на това работно пространство е един сигурен начин да се уверим, че ще получим точно това.Чистата и приятна работна среда мотивира и вдъхновява. И ако приемем, че мотивацията и вдъхновението на ръководителите и  служителите на компанията е основата на високата производителност,  резултатът е на лице.

Дори да спрем до тук, без да изброяваме повече ползи, само тези две, са достатъчен  аргумент всеки собственик или мениджър да се убеди в стойността на поддържането на висока хигиена в административните, търговски и работни помещения.

ПРОФЕСИОНАЛНОТО ПОЧИСТВАНЕ ДОБАВЯ СТОЙНОСТ КЪМ ВАШИЯ ПРОДУКТ ИЛИ УСЛУГА!

РАЗХОДЪТ СЕ ИЗПЛАЩА МНОГОКРАТНО.

Share post

Start typing and press Enter to search

Вашата количка

Нямате артикули в количката.