Почистващите фирми – необходимост не само във времена на криза

В последните няколко седмици заетите в почистването и дезинфекцията бяха наречени „жизненоважна професия“. Обществото започна да обръща изключително голямо внимание на хигиената, миенето на ръцете и почистващите продукти.

За необичайно кратко време корона вирусът ни показа колко уязвими сме в крайна сметка като хора и като общество. Огромно е влиянието, което този вирус оказва върху почти всички индустрии.

Масово се разработват протоколи. Всички критични точки на допир като дръжки на врати, парапети, тоалетни и други групи се нуждаят от допълнително почистване и дезинфекция. Хората все по-често търсят информация в Google за почистващи препарати и дезинфектанти. Хигиената на ръцете и миенето на ръцете е гореща тема!

ДА ПОКАЖЕМ КОЛКО Е ВАЖНО ПОЧИСТВАНЕТО

Сега е моментът ние като почистваща индустрия (фирми за почистване и производители и търговци на почистващи препарати) да покажем колко е важно почистването и да направим това видимо и разбираемо за всички. И по-важното да помислим как хората да помнят това, дори когато тази криза приключи.

Борис Джонсън (министър-председател на Обединеното кралство) казва в свое изявление пред парламента: „Бих искал да обърна специално внимание на една група хора, които са силно игнорирани, забравени и считани за неквалифицирана работна ръка – чистачите. В цялата страна и в тази сграда те правят всичко възможно да поддържат местата, където живеем и работим хигиенични и безопасни. „

Безопасни. Грижата за безопасността вече има друго измерение. И почистващата индустрия ще играе основната роля в това.

ДА НАПРАВИМ ПОЧИСТВАНЕТО НАИСТИНА ВИДИМО

Досега почистването беше „невидимо”. То се извършваше по график в ранните сутрешни или късните вечерни часове, така че да не пречи на работния процес.

Някои бизнеси  се притесняваха от „невидимостта” на почистването. Как да го проследят? Наистина ли е направено? Къде точно е почистено?

То винаги е било балансиращ елемент от бюджета. И ако някъде трябва да се спести, често се започваше от почистването.

В момента има възможност това изцяло да се промени. Сега почистването и почистващите препарати са по-видими и по-важни от всякога. Сега всички са запознати с нереалистичните образи на „марсианците“ в Китай, дезинфекциращи цели улици, офиси и обществени пространства. И почистването буквално е необходимо навсякъде. От колички за пазаруване, дръжки и други „допирни точки“ до трамваи, автобуси, влакове и дори банкомати и пари. Изглежда този вирус може да оцелее с дни върху всяка повърхност.

Ние, като фирма за професионално почистване, сме до Вас сега. Ще бъдем до Вас и след кризата. Готови ли сте да продължим заедно?

Share post

Start typing and press Enter to search

Вашата количка

Нямате артикули в количката.