хакове за продуктивност

Хакове” за производителност, които всеки бизнес експерт знае

 

Всеки бизнес експерт знае, че има „хакове” за производителност, които могат да му помогнат да извърши повече полезна работа за по-малко време.

Ако не сте чели 6 лесни стъпки да организирате деня си, сега е моментът да го направите.

Като експерти в бизнеса с почистването и дезинфекцията, имаме опит в управлението на времето, задачите, ефективността. И знаем някои „хакове”.

Ето някои от най-добрите от тях, които можете да приложите, за да станете по-продуктивни.

Рационализирайте

Отделете няколко минути в началото на деня, за да организирате работното си пространство. Наличието на среда без препятствия Ви помага да мислите по-ясно и да постигнете по-добри резултати. Почиствайки и организирайки пространството си, можете значително да увеличите производителността си и да ограничите времето, което прекарвате в търсене на документи, бележки или червения маркер, с който подчертавате важните неща.

Почистването на Вашето бюро има и още един плюс вижте.

Добавете цвят

Почиствали сме толкова много офиси и работни помещения, че можем със сигурност да кажем: „Цветът може да има голям ефект върху настроението и производителността Ви през целия ден.” Тайната е известна на всеки интериорен дизайнер.

Синьото придава усещане за спокойствие и Ви помага да се съсредоточите, докато червеното е чудесно за работа, която изисква точност и внимание към детайлите.

Котката и дипломите на стената

Добавете растения, декорирайте бюрото си с лични вещи. Снимка на любим човек или забавен кадър на любопитната Ви котка може да Ви успокои и разведри в критичен момент, което респективно ще повиши Вашата производителност.

Бонус предложение. Отбележете значимите си постижения в живота и кариерата, като по възможност отделите стена за дипломи, грамоти, награди и други предмети, които Ви помагат да се чувствате оценени и служат за мотивация. Те ще покажат на Вашите служители, колеги и партньори кои сте Вие и защо успехът е с Вас.

Не гледайте на тези съвети само като на „хакове“. Няма магически „хак” за това как да станете по-продуктивни. Има само нови навици, които можете да приложите, за да се опитате да бъдете по-добри, по-ефективни в работата си. Изграждайки някои от тези навици, Вие правите правилните стъпки, за да станете по-продуктивни.

С нас е по-лесно!

Share post

Start typing and press Enter to search

Вашата количка

Нямате артикули в количката.