абонаментно почистване на офиса

Три причини да изберете абонаментно почистване на офиса

Много собственици на бизнес погрешно приемат, че сключването на договор за абонаментно почистване на офиса ще им струва много пари, без да им дава нищо в замяна. Това обаче не е така! 

Наемането на фирма за професионално почистване на офиса дава най-бързи резултати, защото: 

1.Стимулирате продуктивността на служителите си.

2.Правите фантастично първо впечатление.

3.Привличате повече клиенти.

4.Грижите се за направените инвестиции. 

Още ли почиствате офиса си сами? Ето 3 причини да наемете фирма за професионално почистване.

Първа причина: стимулирате продуктивността на служителите си

В много фирми, служителите трябва сами да почистват след себе си и клиентите през работния ден. В настоящата ситуация се налага да извършват и дезинфекция. Служителите извършват дейности, които не са описани в длъжностната им характеристика. Това не им харесва и ги демотивира! 

Носене на маски, спазване на дистанция, периодична дезинфекция на работните повърхности. Всичко води до загуба на време и намалена продуктивност

На работното място плащате на служителите си за едно нещо – вършене на работата, за която са назначени. Насочете усилията си в правилната посока- развитието на бизнеса! 

Втора причина: доброто Ви представяне пред клиентите 

Първото впечатление, което правите на клиентите си, има решаващо значение, а мръсният офис може да Ви струва бизнеса. Без чиста и здравословна работна среда, не само ще загубите производителността на служителите си, ще загубите интереса и лоялността на клиентите. 

Трета причина: грижа за Вашата инвестиция

Ако не се грижите за офиса си, неизбежно във времето ще настъпи бърза амортизация на помещенията. 

Един обикновен пример са настилките. Ако те системно не се почистват правилно, могат да се повредят: да се захабят преждевременно, да се напукат, изкривят. 

Сключването на договор за абонаментно почистване, ще предпази инвестицията Ви. Ще Ви спести редица проблеми и непредвидени разходи за ремонт в бъдеще. 

Знаете ли, че като фирма за професионално почистване се грижим за много повече от вашите подове и стени? Нашите служители се грижат и за поддържането на мебелите във Вашия офис.

Поддържайте офиса си чист и спестете пари и ценно време с услугите ни за абонаментно почистване.

Euroclear

С нас е по-лесно.

Share post

Start typing and press Enter to search

Вашата количка

Нямате артикули в количката.