умните тоалетни

Умните тоалетни осигуряват хигиена и още нещо

 

Умните тоалетни през 2020 година се отличават. Вижте с какво. 

Представете си тоалетна с достатъчно сапун, дезинфектант, хартиени кърпи; напълно функциониращи мивки, тоалетни и писоари; чисти и хигиенизирани плотове, дръжки и подове.

 1. Нуждата от решения за почистване

След глобалната пандемия на корона вирус едно нещо е ясно: хигиената е цар.

И изглежда, че има малко спорове, че днешното плашещо свръх фокусиране върху повишената хигиена ще остане дълго след като самата пандемия отмине.

За бизнеса това означава, че способността за подобряване на хигиената и защита на здравето и благосъстоянието на служители и клиенти е от решаващо значение за неговото оцеляване. Това оказва голям натиск върху мениджърите на сгради и изпълнителите на строителни услуги, които трябва да идентифицират решения за почистване и поддръжка, които ще доведат до успех.

2. Ролята на интелигентните решения

Интелигентните автоматизирани решения в съвременните тоалетни помагат за мониторинг и ранно предупреждение при промяна в нивата на налични сапуни, дезинфектанти и кърпички, така че потребителите да могат правилно да измият, изсушат и дезинфекцират ръцете си.

Така отговорните за почистването служители могат да отделят повече време за почистване и хигиенизиране на допълнителни помещения.

Осигурявайки редовно почистване и дезинфекция на критичните точки на допир като дръжки на вратите, дръжки на кранове и дозатори за тоалетна хартия, интелигентните решения спомагат за намаляване на броя на микробите на повърхностите и риска от заразяване.

3. В помощ на персонала

В момента от персонала на всяка компания се изисква неограничено време и усилия, за да поддържат работните помещения чисти и безопасни.

Някои служители може ръчно да създават и актуализират контролни списъци за почистване и саниране и да следят отблизо персонала за почистване, за да гарантират, че задачите са изпълнени.

Други са видели, че списъкът им със задачи нараства постоянно, защото се налага да почистват все повече повърхности и по-често.

Крайният резултат е голямо психическо и физическо натоварване.

Контролните списъци и предупрежденията за задачи са автоматизирани, ефективността се следи и резултатите се измерват, спестявайки време, енергия и усилия завсички по веригата.

Заключение

Днес изчистената, добре поддържана, напълно функционираща тоалетна е от решаващо значение не само за положителното потребителско изживяване, но и за здравето и сигурността на служители и клиенти на всяка компания или обществено място.

Интелигентните решения за тоалетна позволяват интелигентно почистване.

Ако тази статия Ви е харесала, посетете блога на Euroclear тук.

Share post

Start typing and press Enter to search

Вашата количка

Нямате артикули в количката.