Euroclear партньор за услуги, който изгражда стойност чрез отдаденост, опит и иновации!

Euroclear е Вашия партньор, който чрез отдаденост, опит и иновации, предоставя надеждни услуги, добавящи стойност към Вашия бизнес. Това е нашия фокус, а Вашия е за Вашия бизнес.

Когато всичко е чисто и удобно всичко работи безпроблемно – Вашия бизнес и всички участници в него могат свободно и без притеснения да разцъфтят. Ние, в Euroclear, имаме опит, технология, възможност и отдаденост да се погрижим за местата и пространствата, които са важни за Вас, предлагайки по-ефективен начин да запазите средата си здрава, чиста, устойчива и успешна!

Доверете ни се. Всеки оценява чистотата: блестящи подове, миришещия на свежест въздух, добре заредени тоалетни, прозорци без петна и размазване, ние предлагаме точно това – безупречно професионално почистване на най-високо ниво.

Освен, че създават здравословна среда, правилните услуги за почистване също така защитават Вашите активи, повишават производителността на екипа и привличат клиентите Ви да се връщат отново и отново.

Независимо дали управляват един или повече обекта, Euroclear Ви предлага пълен набор от услуги за почистване за да Ви поддържа чисти и екологични. Иновациите и надеждността са страст на фирмата ни, ние предлагаме корпоративни почистващи услуги използващи най-модерни технологични решения в почистването.

Изпробваните методи на Euroclear могат да ви спестят време и да подобрят крайния резултат. Нашият собствен екип от добре обучени, ефективни професионалисти стават част от вашия екип, зачитайки Вашата култура и Ви оставят свободни да се съсредоточите върху основните си отговорности!

  • Над 5 000 обслужени обекта
  • Над 1 000 000 квадратни метра почистени площи
  • С 90% от клиентите работим дългосрочно

УСЛУГИ

Start typing and press Enter to search

Вашата количка

Нямате артикули в количката.